​ spoor2-strijk&poetsdienst-RGB.pngDe ​Strijkdienst

foto.JPG


 

Wie zijn we?

Het strijkatelier van Spoor2 staat voor drie kernwaarden: service, kwaliteit en prijs!

Met meer dan 20 jaar ervaring,  450 klanten en meer dan 170.000 gestreken stuks per jaar, kunnen we stellen dat wij een vaste waarde zijn in Hamme, Temse, Puurs, Bornem, Zele, Sint-Amands en omstreken. En wat meer is; wij blijven de goedkoopste in uw streek!

 

Wat doen we?

 • Wij besparen u veel tijd door uw wasmanden voor u weg te werken, en dit op een professionele manier.
 • U brengt uw mand zelf binnen of wij halen op/leveren aan huis. Wij hebben een ophaaldienst op dinsdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Onze medewerkers halen uw strijkmand thuis op en brengen die 3 dagen later terug. Indien u graag van deze service gebruik wenst te maken, dan kan u mailen naar strijk@spoor2.be of bellen naar  052 46 41 80.

2.jpg 

 • Onze ruime openingsuren zorgen ervoor dat u steeds bij ons terecht kan.
 • U kan bij ons moeiteloos parkeren.
 • In het strijkatelier van Temse is er ook een versteldienst gehuisvest, hier kan u uw kleding binnen brengen voor alle kleine en grote verstellingen.

Strijkpunten ​

Er zijn strijkpunten in de Kringwinkels van Zele, Puurs, Hamme en Bornem. Deze zijn open van maandag tot en met zaterdag van 9.30u tot 17.30u. Er is ook een strijkpunt in het Sociaal Huis van Sint-Amands, dit is open  op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag van 9u-12u en op donderdag van 9u-12u en van 13.30u-15.30u

U kan bij ons betalen met dienstencheques! Wij helpen u graag bij het aanvragen van deze dienstencheques. Bij ons GEEN extra kosten voor "administratie" en vervoer van u strijkmand!  1 DCH is 60 min strijken.

 Hoe werkt het?

Wat kunnen we u beloven?

 • Of u nu wekelijks, maandelijks of 1 x per jaar bij ons langs komt, wij strijken alle stukken op dezelfde professionele manier en verwelkomen u steeds met de glimlach.
 • Onze strijksters en hulpvaardige begeleiders hebben vaak jarenlange ervaring.
 • Onze strijksters werken met professionele toestellen. Zij volgen tevens professionele opleidingen om een nog betere kwaliteit en service te leveren.  

3.jpg4.jpg 

 5.jpg6.jpg

7.jpg 8.jpg

 

De Poetsdienst

 

Wie zijn we?

Wij zijn de poetsdienst van Spoor2; een team van enthousiaste poetsdames en –heren die 'maatwerk' leveren als het op schoonmaken aankomt. De klant is altijd koning, zo luidt ons motto.

IMG_20160127_140312.jpg
 

Wat doen we?

De poetsdienst van Spoor 2 biedt u de volgende mogelijkheden aan:

 • Wij poetsen met dienstencheques bij particulieren op regelmatige basis.
 • Wij poetsen woningen en andere gebouwen voor speciale gelegenheden (op factuur).
 • Wij poetsen ook gebouwen van en voor overheden, bedrijven, scholen en dergelijke (op factuur). Vraag gerust een offerte aan.

Momenteel zijn we vooral actief in Hamme, Moerzeke, Kastel, Waasmunster, Temse, Zele en Grembergen maar andere regio's kunnen zeker overwogen worden.

Hoe werkt het?

 • Indien u onze poetsdienst wenst in te huren, dan kan u met papieren en elektronische dienstencheques betalen.
 • Dienstencheques aanvragen of meer informatie kan u vinden op de website www.dienstencheques.be Op deze site kan u een profiel aanmaken, nodig voor het bestellen van dienstencheques.
 • Nog vragen of onduidelijkheden? Geef ons een seintje en we loodsen u graag door de website.
 • Voor de concrete werking en service van onze poetsdienst klik hier
 • Voor info over poetsdienst bij speciale gelegenheden klik hier

 

Wat kunnen we u beloven?

 • Wij poetsen bij particulieren aan huis, wekelijks of 2-wekelijks en dit telkens in blokken van 4u. In overleg met de klant gebeurt het poetsen op dagen wanneer dat de klant past. Hierover kunnen afspraken gemaakt worden in overleg met de begeleiding.
 • Onze poetshulpen krijgen op regelmatige basis een opleiding om hun werk nog efficiënter en professioneler uit te voeren. 
 • Ons poetsteam wordt intensief begeleid en regelmatig opgevolgd. De verantwoordelijke van de poetsdienst komt op onverwachte momenten langs bij de poetshulp. Op regelmatige tijdstippen neemt de begeleider met de klant contact op om uw tevredenheid na te gaan.
 • In de mate van het mogelijke zorgen wij voor vervangingen tijdens verlof of ziekte van de poetshulp.
 • Vragen of opmerkingen? Onze klanten kunnen ons dagelijks tussen 7u30 en 17u30 bereiken op het mobiele nummer: 0495 50 03 62.
 • Als klant kiest u zelf het poetsmateriaal dat de poetshulp kan gebruiken. Zo kiest u kiest de materialen en producten die u en uw huis gewoon zijn.

 

 

10.jpg 

Enkele poetshulpen van ons poetsteam!

spoor2-strijk&poetsdienst-RGB.png  ​

Contactgegevens Strijkdienst

Strijkatelier Hamme                Spoorwegstraat 1b
9220 Hamme

Tel.   052 46 41 81
strijk@spoor2.be

contactpersonen: Hilde Van Cauwenberghe en Ikram Checkri

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 7.30u tot 17.30u

 

Strijkatelier en Naaiatelier Temse                                Kouterstraat 5                                       9140 Temse

tel. 03 246 10 10 strijkateliertemse@spoor2.be

Contactpersonen: Machteld Lens en Karine Van Puymbroeck

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 18u.

GRATIS LEVERING OOK OP ZATERDAG

 

Strijkpunten 

Sociaal Huis Sint-Amands                     Hekkestraat 9                                           2890 Sint-Amands                                  (open op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag van 9u-12u en op donderdag van 9u-12u en van 13.30u-15.30u)

 

Kringwinkel Zele                            Heikensstraat 1b                                       9240 Zele                                             (open van maandag tot en met zaterdag van 9.30u -17.30u)

 

kringwinkel Puurs                                 Hoogstraat 17                                   2870 Puurs                                            (open van maandag tot en met zaterdag van 9.30u -17.30u)

 

Kringwinkel Hamme                             Koning Albertplein 13a                     9220 Hamme                                         (open van maandag tot en met zaterdag van 9.30u -17.30u)  

 

Kringwinkel Bornem                        Rijksweg 7                                               2880 Bornem                                          (open van maandag tot en met zaterdag van 9.30u -17.30u)

 

Wij helpen u graag verder

Wenst u een offerteaanvraag of meer informatie over een bepaalde dienst?  
Heeft u opmerkingen of suggesties?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens Strijkdienst

Strijkatelier Hamme               Spoorwegstraat 1b
9220 Hamme

Tel.   052 46 41 81
strijk@spoor2.be

contactpersonen: Hilde Van Cauwenberghe en Pascale Smet

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 7.30u tot 17.30u

 

Strijkatelier en Naaiatelier Temse                                Kouterstraat 5                                       9140 Temse                                     tel.03 246 10 strijkateliertemse@spoor2.be

Contactpersonen: Machteld Lens en Karine Van Puymbroeck

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 16u.

GRATIS LEVERING OOK OP ZATERDAG

Strijkpunten 

Sociaal Huis Sint-Amands                     Hekkestraat 9                                     2890 Sint-Amands                             (open op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag van 9u-12u en op donderdag van 9u-12u en van 13.30u-15.30u)

 

Kringwinkel Zele                              Heikensstraat 1b                                    9240 Zele                                         (open van maandag tot en met zaterdag van 9.30u -17.30u)

 

kringwinkel Puurs                                  Rode Kruisstraat 21                                2870 Puurs                                       (open van maandag tot en met zaterdag van 9.30u -17.30u)

 

Kringwinkel Hamme                             Koning Albertplein 13a                     9220 Hamme                                    (open van maandag tot en met zaterdag van 9.30u -17.30u)  

 

Kringwinkel Bornem                               Rijksweg 7                                               2880 Bornem                                    (open van maandag tot en met zaterdag van 9.30u -17.30u)

 

Fietspunt Zele                                 Koningin Astridplein                               9240 Zele (in het stationsgebouw, de ruimte van het fietspunt van Mo-clean)(open van maandag tot en met vrijdag van 7u - 18u30)

Wij helpen u graag verder

Wenst u een offerteaanvraag of meer informatie over een bepaalde dienst?  
Heeft u opmerkingen of suggesties?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens poetsdienst

Spoorwegstraat 1B

9220 Hamme

Tel 0495 50 03 62

poets@spoor2.be

Contactpersoon: Ikram Checkri​

 

Wij helpen u graag verder

Wenst u een offerteaanvraag of meer informatie over een bepaalde dienst?  
Heeft u opmerkingen of suggesties?

 ​​

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-44753921-1', 'sharepoint.com'); ga('send', 'pageview');